menu

TIL LEIE

Hyttene

Båtene

Hyttene og fellesanlegg:

Norenes Gjestebrygge består av to moderne hytter med høy standard. Hyttene ligger innerst i den lille Kjerkalevika med omkringliggende gamle sjøhus. Til tross for at storhavet er nærmeste nabo ligger Kjerkalevika naturlig skjermet for vær og vind. Alle hyttene ble ferdigstilt i 2008 og inneholder:

Båter:

1 stk. 22" snekke m/27hk innebygd motor og styrekonsoll. Det er også installert ekkolodd ombord. Dette er en sjøsterk båt, ideell for 4-6 personer som ønsker å prøve seg på storfisken ute på havet. Den er svært stødig i sjøen og det er god plass ombord. Den ekstra høye rekken gjør at man lett kan stå i båten. Båten passer også godt for de som ønsker å dykke.


15" Hansvik m/10hk utenbordsmotor. Denne båten passer fint dersom man vil ut på fjorden eller gå langs land for å prøve fiskelykken der. Båten er stabil, sikker og lettdrevet og planer enkelt selv med mye last.


I tillegg er det et felles kaianlegg rett utenfor stuedøren med utemøbler, sløyebenk og ankringsplass for båter. Det følger med redningsvester til båtene. Vi gjør oppmerksom på at husdyr ikke er tillatt, ei heller røyking innendørs. Bilder av hyttene og fellesarealet finner du her.